Gordijnen laat je maken bij Tulay

Gordijnen laat je maken bij Tulay.

Gordijnen laat je maken bij Tulay.

Je hebt confectiekleding en maatwerk. De keus bij confectie is gemaakt door de leverancier, bij maatwerk heb je als klant alle vrijheid omdat niets vastligt. De klant bepaalt. Dat zelfde kan bij gordijnen. Bij maatwerk is je keus vele malen groter. Je krijgt qua stof, dessin, kleur, maten en afwerking precies wat je wilt. Iedereen heeft toch zijn eigen smaak als het om woninginrichting gaat? De een gaat voor standaard materialen en uitvoeringen, de ander heeft heel specifieke wensen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daar hebben ze bij Tulay wat op gevonden:  Bij naaiatelier Tulay kun je kiezen uit wel 5000 verschillende gordijnstoffen en leveren ze gordijnen in elke gewenste uitvoering. Ook gevoerd, eventueel met opvangsysteem en bijpassende embrasses. Puur maatwerk, echt handwerk. Zelfs geroutineerde doe-het-zelvers laten vaak het maken van gordijnen liever aan specialisten over omdat het werken met grote lappen niet eenvoudig is en je voor sommige ophang- en afwerkingsystemen professionele apparatuur nodig hebt.

Breed aanbod
De collectie die je aantreft is helemaal van deze tijd. Tulay bezoekt alle beurzen van enige importantie om de laatste trends te zien en daarop in te spelen. Dus ook de aankomende trend “Slow living”, waarbij de consument perfecte, duurzame kwaliteit wil. In dit segment zijn soepel vallende, wasbare stoffen die tijdloos zijn, de kern. Een transparante linnen of een robuuste uni katoen geven puurheid aan het interieur. Deze stoffen die het moeten hebben van hun eenvoud, zijn goed te combineren met vele stijlen en maakt het gemakkelijker om andere zaken in het interieur te accentueren. Maar ook rijke materialen zoals zijde, velours en satijn zijn aanwezig.

En meer
En als je nu toch bij Tulay bent en je zocht bij de nieuwe gordijnen ook behang, andersoortige raamdecoraties, sier- of zitkussens, stoelhoezen of zelfs ook bijpassende meubelstof, alles kan. Het zal nog niet meevallen te kunnen kiezen uit wel 3000 dessins/kwaliteiten van verschillende behang collecties die je daar kunt inzien. En dan is er ook nog eens de keuzemogelijkheid van een gigantische collectie meubelstoffen. Heb je een keer kennis gemaakt dan weet je ook dat je voor op maat gemaakte kussens voor boot, camper of caravan of outdoor loungeset, een uitstekend adres gevonden hebt. En omdat de leveranciers Esprit en Laura Ashley ook interieurstoffen leveren, heeft Tulay ook de kwalitatieve laminaatvloeren (niet te vergelijken met die van de bouwmarkten) van deze merken opgenomen in haar assortiment. En dat alles vind je bijeen in het knusse Tulay naaiatelier aan de Frits Ruysstraat 63d in kralingen. De faam overschrijdt inmiddels de stadsgrenzen. Hard werken voor veeleisende klanten met  als belangrijkste troeven een ongekende collectie stoffen, persoonlijke aandacht, kwaliteit van het geleverde werk en onbegrensde service.

Een adres om te onthouden Tulay Frits Ruysstraat 63d Rotterdam  T.010-242 00 88

Leven in Rotterdam 2011 oktober / november

Je Misschien Geïnteresseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>