Tulay Gordijnstoffen inspirerend wooncomfort

Tulay Gordijnstoffen inspirerend wooncomfort.

Tulay Gordijnstoffen inspirerend wooncomfort.

Als u de showroom van Tulay Gordijstoffen binnenkomt, wordt u verrast door de hoeveelheid stalen, stoffen en gordijnen. Keuze uit bijna 10.000 verschillende trendy kleuren en designs. De een nog mooier en meer bijzonder dan de andere.

Ondanks de zee van kleuren en stoffen, heerst er een harmonie in de showroom van Tulay. Dit komt mede omdat je hartelijk en gastvrij ontvangen wordt. Mocht je nog niet precies weten welke soort gordijnen, eventueel aangevuld met interieur- en bootkussens je wilt, dan is een gesprek met Tulay aan te raden. Ze luistert, inventariseert en adviseert belangeloos. Achter de showroom bevindt zich een ruim en modern uitgerust atelier waar alle gordijnen en kussen gemaakt worden. Daardoor kan Tulay specifieke producteisen van klanten gemakkelijker aan. Van ijzeren ringen tot driedubbele plooien, een blinde zoom of geen zoom, alles is mogelijk. Dit jaar introduceert Tulay een bijzondere vloerencollectie van de nog niet zo bekende merken Esprit en Laura Asley. Vernieuwende designs en parket- en laminaat vloerdelen voor het creëren van landelijke sferen tot strakke interieurs. De vloeren worden compleet met ondervloer en plinten geleverd en kunnen, indien gewenst, door een professionele leger gelegd worden.

Kom eens Lang’s in de showroom en beleef de inspirerende comfortable woonsferen bij Tulay.

 

Achter de schermen bij Tulay
Tulay, sfeer bepalende gordijnen en meer
Tulay gordijnstoffen bestaat nu ruim vijf jaar en is een groot succes. Haar klantenkring reikt zelfs tot aan het zuiden van ons land. “We zijn gegroeid door klein te blijven”, geeft ….. tulay aan. Maar dat blijkt bepaald niet uit de keuze in de gordijnstoffen, die heeft namelijk een behoorlijke omvang. Met deze zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen heeft u keuze uit een kleine 10.000 verschillende kleuren en designs. Service staat hoog in het vaandel en de klant is er nog ouderwets koning.” Alles wordt in onze eigen atelier achter de showroom vervaardigd. Hier staan diverse machines die elke ontwerp mogelijk maken. Hierdoor kunnen we alle specifieke wensen van de klant aan. We bieden alle bekende gordijnstoffen merken zoals Villa Nova, Scala, Kobe en Toppoints. Maar ook merken die wat minder bekend zijn. Ik ga regelmatig naar beurzen om mijn collectie aan te vullen. Op die manier kan ik optimaal mijn klanten tegemoet komen en onderscheid ik me van de massa. Ik kan alle kwaliteiten aanbieden en in alle prijsklassen.”

Trendy combinaties
De trend op dit moment is natuurlijke stoffen zoals (geborduurde) zijde, linnen en katoen. Met een zoom van ongeveer tien centimeter en ijzeren ringen om op te hangen. Stoer en toch elegant. Naast gordijnen ontwerpt Tulay ook bootkussens en interieurkussens. Eventueel in het zelfde design als de gordijnen of aangevuld met speelse accenten en verrassende elementen. Tulay is creatief en denkt graag met u mee. De showroom hangt vol met stalen gordijnstoffen voor slaapkamers, huiskamers, kantoren en vitrage. Velours, linnen, taft, organza, satijn, wol et cetera, u kunt het zo gek niet bedenken of de stof is bij Tulay te krijgen. Heeft u zelf een stof waarvan u gordijnen of kussens wilt laten maken of kant -en-klare gordijnen maar u wilt er iets aan veranderen? Ook dan kunt u bij Tulay Gordijnstoffen terecht.

Esprit en Laura Ashley
Dit jaar is Tulay gordijnstoffen uitgebreid met een exclusieve vloer collecties van Esprit en Laura Ashley. Hoogstaande laminaat- en parketvloeren in innovatieve formaten, structuren, stijlvolle kleuren en designs, die zich harmonisch integreren en een eigen woongevoel verspreiden. Samen met passende raamdecoratie van de merken en comfortabele kussens, geeft het geheel net even dat beetje extra betekenis aan het ‘thuisgevoel’. De keuze in vloeren is bijzonder ruim, van landelijk en romantisch tot hip en strak. “Ik heb bewust deze collecties gekozen omdat ze niet overal verkrijgbaar zijn, kwalitatief hoog en vrij nieuw op de markt zijn. Ook was de verkoopprijs doorslaggevend, de vloeren zijn namelijk al vanaf 13,95 per m2 te koop.”
De vloeren worden compleet, inclusief ondervloeren en plinten, geleverd en desgewenst kan het door een professionele legger bij thuis gelegd worden.

Laat u inspireren en adviseren in de showroom van Tulay waar u vanzelfsprekend hartelijk wordt ontvangen!

bron: Black Label  2011 Summer

Je Misschien Geïnteresseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>