Naaiatelier Rotterdam

TULAY naaiatelier Rotterdam is een allround naaiatelier. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende branches van naaien. Wij zijn gespecialiseerd in:

1. TULAY Gordijnatelier Rotterdam
2. TULAY Kussen Atelier Rotterdam
3. TULAY Kledingreparatie Rotterdam ( kledingreparatie prijslijst )

TULAY Gordijnatelier Rotterdam is een gordijnen winkel in Rotterdam. Wij maken vooral gordijnen op maat. Ook maken wij vitrages op maat en inbetweens op maat. Ook doen wij aan gordijnen inkorten oftewel gordijnen korter maken, gordijnen inkorten prijs is vanaf €5,-.

Als tweede TULAY Kussen Atelier Rotterdam. TULAY kussen atelier Rotterdam maken wij kussens op maat. Wij hebben verschillende meubelstoffen voor kussens in Rotterdam en kunnen zo een mooi kussen naar uw smaak maken! Ook maakt TULAY Kussen Atelier Rotterdam bootkussens, caravankussens, tuinkussens, bed kussens en nog veel meer.. Alles is op maat bij TULAY naaiatelier Rotterdam.

Als laatst TULAY Kledingreparatie Rotterdam. TULAY naaiatelier Rotterdam doet ook aan kledingreparatie in Rotterdam. Wij doen onder andere ook aan jas innemen, rits inzetten broek, jurk wijder maken. U kunt de kledingreparatie prijslijst vinden via de link hierboven. Wij doen ook aan rits repareren, broek korter maken oftewel broek inkorten, spijkerbroek repareren, spijkerbroek inkorten en nog veel meer…

Deze drie soorten naaiwerk zijn de meest voorkomende naai werken. Maar naast deze naai werken kunt u altijd uw vraag stellen bij TULAY naaiatelier Rotterdam. Buiten deze drie naai werken doen wij vaak ook andere naai werken.

Wij hebben de grootste meubelstoffen en gordijnstoffen collectie van Rotterdam. Zo hebben wij 1.500 verschillende soorten gordijnstalen en meubelstoffenstalen waar u uit kunt kiezen. Van deze 1.500 stalen hebben wij ook 18.000 verschillende kleuren en/of kwaliteiten. U kunt alle kleuren en stalen fysiek in de naaiatelier winkel komen bekijken.

Bijgewerkt: 3 januari 2020 15:11
Gepubliceerd: 19 september 2019 07:15